Drugo mjesto na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava  u badmintonu       


Nakon lako osvojene zlatne medalje na Županijskom školskom prvenstvu u Zagrebu izborili smo nastup na Državnom školskom prvenstvu u Poreču. Pripreme za prvenstvo su bile fizički zahtjevne i iscrpljujuće, jer su trenirali skoro svaki dan . Teški uvjeti treniranja rezultirali su bolešću mladog i perspektivnog Patrika Torbarine, ali ga ni to nije spriječilo da pomogne svojoj ekipi. Hvalevrijedna ekipa predvođena neumoljivim hrvatskim reprezentativcem Filipom Jagarom (koji nije izgubio nijedan set) zaputila se u Poreč 23.travnja.

U mislima im je bio samo jedan cilj - borba za odličje. U Poreču ih je dočekala nemilosrdna konkurencija, ali ni to ih nije spriječilo u ostvarivanju cilja. „Gazili“ su sve do finala. Filipove moćne "smasheve" nitko nije mogao zaustaviti dok je borbeni Ivan svoje ogromno tenisko znanje uspješno pretočio na badmintonske terene, a ni korisni savjeti iskusnog Nike Krvavice nisu nedostajali.

U finalu ih je dočekala ekipa iz Čakovca. Nažalost, tu zadnju prepreku do zlata nisu uspijeli premostiti jer ih je oslabila bolest hrabrog Patrika.

Čestitke na osvojenoj srebrnoj medalji (drugoj u povijesti škole na sportskim Državnim natjecanjima)!

Prilog pripremio Niko Krvavica

Fotogalerija