Turnir u graničaru           


Ove godine tijekom travnja i svibnja u našoj se školi prvi put održao turnir u graničaru za učenice uz sada već tradicionalni međurazredni turnir u nogometu za učenike. Inicijativa je dočekana s entuzijazmom čemu svjedoči činjenica da je čak 16 razreda iz svih naših generacija prijavilo svoje predstavnice koje su ušle u utrku za odličje.

Nakon uspješno odigrana dva kola, plasman u polufinale ostvarile su učenice 2. A, 2. F, 3. A i 3. B razreda. U utakmici 3. A i 2. F razreda prolaz u finale izborio je 2. F, a u burnoj i napetoj utakmici 3. B i 2. A pobjedu su odnijele učenice 2. A.
Finale smo gledali 4. svibnja, a utakmica je zaista bila dostojna finala i napeta do samog kraja te je naposljetku 2. F rezultatom 2:1 osvojio turnir. U utakmici za 3. mjesto bolje su bile učenice 3. A pa je tako 3. B zauzeo 4. mjesto na turniru.

Najuspješnijim sudionicama turnirima podijeljena su odličja i čokolade kao nagrada i poticaj da budu još bolje i nastave sudjelovati u ovakvim događanjima. Zahvaljujemo profesoricama Peršić, Radojičić i Kranjčević na trudu oko organizacije turnira.

Članak poslala: Alma Džafić